Termeni și condiții

Utilizarea site-ului

Pentru a fi informat despre toate condițiile de utilizare ale acestui site, vă rugăm să parcurgeți toate secțiunile următoare.

S.C. DORIANNI BUSINESS S.R.L. își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ai termenilor și condițiilor, precum si ale ofertei, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor. De asemenea, S.C. DORIANNI BUSINESS S.R.L. își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsă de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Implicit DORIANNI BUSINESS S.R.L. nu își asumă răspunderea pentru eventualele erori de preț sau disponibilitate stoc. Aceste erori nu obligă DORIANNI BUSINESS S.R.L. la nicio acțiune. Prețurile și disponibilitatea produselor comercializate de către DORIANNI BUSINESS SRL pot suferi modificări ulterioare, acest lucru fiind influențat de factori externi precum politica de prețuri a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor de pe stocul acestora. Confirmarea comenzii ( disponibilitate stoc și preț) este finalizată doar după procesarea acesteia de către reprezentanții vânzări. Continuarea utilizării site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate. Tot conținutul site-ului https://dezmembrarieuropa.ro este proprietatea S.C. DORIANNI BUSINESS S.R.L. si este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul scris al S.C. DORIANNI BUSINESS S.R.L. a oricaror elemente regăsite în site, chiar dacă aceste elemente poartă marcaje de protectie, atrage dupa sine consecințele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice încălcare privind legea pentru protecția drepturilor de autor, ne puteți contacta la admin@dezmembrarieuropa.ro.  

CLINIQUE CAR este marcă înregistrată a S.C. DORIANNI BUSINESS S.R.L.

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor prezentate pe site-ul https://dezmembrarieuropa.ro implica acceptarea termenilor si condițiilor mai jos.

Date Generale – Termeni și condiții

Magazinul online DEZMEMBRARIEUROPA.RO este administrat de compania S.C. DORIANNI BUSINESS S.R.L. (denumită în continuare Vânzător), înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J4/1455/2019, având CUI 41553261, atribut fiscal RO,  sediul social în Str. rogresului, Nr.12, Sc.A, Ap.9, Bacau, Romania, telefon +40-758-676-767, +40-751-838-383 și contul bancar cu RO………………………..  deschis la BANCA BRD.

În momentul plasării unei comenzi în ul online europa.ro, cumpărătorul își exprimă acordul cu înregistrarea unui cont pe adresa de email specificată și cu metoda de comunicare electronică prin intermediul email-ului și / sau telefonic. Transmiterea comenzii pe site va fi urmată de recepția unui email automat care atestă doar plasarea comenzii.

Cumpărătorul poate obține mai multe informații despre plasarea unei comenzi online din secțiunea “Cum cumpăr”.

Facturarea comenzilor

Fiecare comandă confirmată specifică produsele, prețurile, modalitatea și termenul de plată. Vânzătorul va emite cumpărătorului o factură fiscală corespunzătoare pentru bunurile și serviciile livrate. Cumpărătorul are obligația de a furniza toate informațiile corecte necesare emiterii facturii fiscale în acord cu legislația în vigoare.

Prețurile și informațiile despre produse.

Prețurile prezentate în cadrul ului online DEZMEMBRARIEUROPA.RO includ TVA (19%) . Prețurile nu includ costurile de livrare.

Prețurile tipărite pe factura fiscală emisă cumpărătorului vor fi identice cu cele specificate în mesajul de acceptare a comenzii de către vânzător.

Conținutul site-ului (textele, denumirile și descrierile produselor, caracteristicile tehnice, imaginile, simbolurile) este alcătuit în colaborare cu reprezentanții producătorilor/furnizorilor produselor listate și pot fi incomplete din motive legate de spațiu și/sau structura informației. Din acest motiv, vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site.

Imaginile produselor sunt prezentate în cadrul ului online DEZMEMBRARIEUROPA.RO cu titlu de exemplu și pot fi diferite față de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.).

DORIANNI BUSINESS SRL nu garantează și nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea informațiilor și serviciilor de pe acest site.

Prețurile, ofertele, situația stocului, specificațiile și imaginile pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Modalități de expediție și livrare

Livrarea pieselor auto comercializate de către Dorianni Business srl, pe teritoriul Romaniei se face prin serviciul de curierat rapid, Fan Courier în max 24-48 h, de la momentul finalizării comenzii. Toate comenzile lansate și finalizate până la ora 17.00 vor fi procesate în ziua respectivă. Comenzile lansate dupa ora 17:00 vor fi procesate a doua zi. Comenzile lansate si finalizate sambata pana la ora 12:30 vor fi trimise in aceeasi zi, ajungand la destinatie în decursul zilei de luni. Comenzile lansate dupa ora 12:30 vor fi procesate in cursul zilei de luni.

Coletele care se livreaza prin curier au factura, certificate de garantie etc. atasate pe colet, într-un plic transparent. Înainte de a arunca ambalajele vă rugăm să desprindeți de pe colet documentele de expediție și factură.

Produsele comandate pe se pot ridica personal de la sediul firmei sau livra prin Fan Courier (vezi mai jos modalitati de livrare Fan Courier) în toată țara. Produsele se livreaza ambalate corespunzator, în cutii de carton, au banda adezivă personalizată a vânzătorului (vezi foto mai jos) și sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare.

Livrare Gratuita

La comenzile peste 1000 lei*

Garantie

Siguranta pe termen lung

Call Center

Asistenta telefonica / mail

CUMPARA IN SIGURANTA

Card / PayPal / Ramburs